Termografering

Vi servicerer både privat og erhverv

Termografering - vi finder fejlen i el-tavlen før katastrofen sker

Som et af kun 37 firmaer i Danmark kan Multi-Tech tilbyde termografering, mens virksomheden er i drift.

Brande eller produktionsstop på grund af en fejl i det elektriske system koster jævnligt virksomheder og forsikringsselskaber mange penge – men det kan undgås.
En stor el-skade kan betyde et længere driftstop med omfattende økonomisk tab til følge. Det vurderes, at 2/3 af disse skader kan udgås ved at lave en forebyggende undersøgelse.
Derfor kræver de fleste forsikringsselskaber, at el-tavler skal undergå termografering.

Hvad er termografering?

Termografering er en forebyggende undersøgelse af din virksomheds el-tavler, som laves, mens de er i drift. Det betyder, at

I ikke behøver at stoppe produktionen, mens vi er i gang med fejlfindingen. Vores operatør laver termograferingen med et infrarødt kamera, som måler temperaturforskelle i el-komponenter og elinstallationer. Efter hver termografering udarbejder vi i overensstemmelse med de gældende standarder inden for Dansk Brandteknisk Institut (DBI) en rapport til virksomheden.

Når først du har fået termograferingsrapporten, kan du nemt og hurtigt planlægge en udbedring af fejlene og sørge for fremtidig vedligeholdelse af el-tavlen.

En termografering af el-installationer kan være med til at minimere:
Unødig driftstop
Brandskader
Fejl i komponenter
Løse sikringsforbindelser
Ulige belastning / overbelastning

Nogle spørgsmål?


  Vi vender tilbage på din henvendelse indenfor 24 timer.

  Bedøm os

  Døgnvagten er altid klar

  Hvis du har brug for akut hjælp uden for almindelig arbejdstid, kan du altid ringe til vores døgnvagt.

  Vær på forkant med en termografering

  Termografering er en forebyggende undersøgelse af din virksomheds el-tavler, som laves, mens de er i drift. Det betyder, at I ikke behøver at stoppe produktionen, mens vi er i gang med fejlfindingen. 

  Under termograferingen kontrollerer vi bl.a. for løse kabelsko og sikringsforbindelser, ulige belastninger, overbelastninger og fejl i komponenterne. Ofte finder vi dårlige forbindelser eller defekte komponenter.

  Vores operatør laver termograferingen med et infrarødt kamera, som måler temperaturforskelle i el-komponenter og elinstallationer. Han laver efterfølgende en skriftlig rapport, der beskriver omfanget af undersøgelsen og dokumenterer de fundne fejl. 

  Når først du har fået termograferingsrapporten, kan du nemt og hurtigt planlægge en udbedring af fejlene og sørge for fremtidig vedligeholdelse af el-tavlen.

  Termografering kan med fordel

  anvendes til andet end el-tavler Alle komponenter, som kan forårsage brand ved kortslutning bør kontrolleres. Det kan f.eks. være sikringsbokse, elmotorer, transformere samt forskellige elektriske maskiner.

  Dit forsikringsselskab har sikkert en holdning til, hvor ofte din virksomhed vil have gavn af termografering. Det kommer meget an på, hvilken type virksomhed du har. Men ofte er det intervaller på mellem 1 og 5 år, der er tale om.
  Vi har større erfaring med termografering, så ring til os og få en vurdering af, hvad der skal termograferes i din virksomhed.

  Anmeldelser

  Facebook

  ★★★★★

  Meget tilfreds kunde

  Jeg har haft Multi-tech til at give tilbud på en ny el-tavle og fik hurtig et prisoverslag, hvilke var meget rimeligt. Under 1 uge efter havde de været og sætten den op og der var ryddet op efter jobbet. De får bestemt min varmeste anbefalinger 👍🏻 så meget tilfreds kunde her
  Birgitta
  via Facebook

  ★★★★★

  Hurtig hjælp

  Stor service og hurtig hjælp! Tak – min lampe lyser perfekt igen!
  Hanne
  via Facebook

  ★★★★★

  Kan varmt anbefale

  Vi har lige brugt Multi-Tech A/S for udskiftning af gruppetavle samt DIV. Elarbejder, det er en ren 10 for ydelse og service, så skal du have udskiftet dit strøm kan vi varmt anbefale dem
  René
  via Facebook
  Trustpilot

  ★★★★★

  Fantastisk service

  Har gjort brug af dem to gange. Første gang skulle jeg have strøm i kolonihaven og det klarede de fantastisk. Flot arbejde og præcis som aftalt. Anden gang skulle jeg akut bruge strøm udvendigt på huset og fra jeg ringede til det var ordnet gik der ca 4 timer, det var rigtig pænt arbejde, imponerende at det kan ordnes så hurtigt på en fredag. Ved begge opgaver var der god kontakt og opfølgning. Vil selv bruge dem igen når der skal laves noget og kan også anbefales til andre.
  Mads
  via Trustpilot

  ★★★★★

  Kan varmt anbefales

  Har fået installeret el i dag af en meget høflig og hjælpsom mand fra Multi-Tech Kalundborg, jeg har lige fra jeg bestilte opgaven fået en rigtig god behandling. Jeg kan varmt anbefale dette firma. TUSIND TAK.
  Sanna
  via Trustpilot

  ★★★★★

  Super service

  Havde en rigtig god oplevelse med Multi-Tech. Hurtig betjening, kompetente medarbejdere og super service. Kan varmt anbefales.
  Mikkel
  via Trustpilot

  Få et tilbud til næste projekt