Termografering

VI SERVICERER BÅDE PRIVAT OG ERHVERV

Termografering

Ofte opdager man ikke fejl på elinstallationer, før skaden er sket. Fejlene er nemlig tit umulige at se med det blotte øje og bliver derfor ikke opdaget, før det er for sent. I værste fald kan en fejl forårsage en kortslutning, der kan føre til f.eks. brand eller nedbrud af alle din virksomheds systemer.

En stor el-skade kan betyde et længere driftsstop med omfattende økonomisk tab til følge. Det vurderes, at 2/3 af disse skader kan undgås ved at lave en forebyggende undersøgelse. Derfor kræver de fleste forsikringsselskaber, at el-tavler skal undergå termografering.

Ydermere er vi medlem af Tekniq garantiordning.

Leder du i stedet efter:

– Elektriker Holbæk

– Elektriker Sorø

Døgnvagten er altid klar
Hvis du har brug for akut hjælp uden for almindelig arbejdstid, kan du altid ringe til vores døgnvagt.

  Bedøm os

  Vær på forkant med en termografering

  Termografering er en forebyggende undersøgelse af din virksomheds el-tavler, som laves, mens de er i drift. Det betyder, at I ikke behøver at stoppe produktionen, mens vi er i gang med fejlfindingen. Under termograferingen kontrollerer vi bl.a. for løse kabelsko og sikringsforbindelser, ulige belastninger, overbelastninger og fejl i komponenterne. Ofte finder vi dårlige forbindelser eller defekte komponenter.

  Vores operatør laver termograferingen med et infrarødt kamera, som måler temperaturforskelle i el-komponenter og elinstallationer. Han laver efterfølgende en skriftlig rapport, der beskriver omfanget af undersøgelsen og dokumenterer de fundne fejl. Når først du har fået termograferingsrapporten, kan du nemt og hurtigt planlægge en udbedring af fejlene og sørge for fremtidig vedligeholdelse af el-tavlen.

  Termografering kan med fordel anvendes til andet end el-tavler

  Alle komponenter, som kan forårsage brand ved kortslutning bør kontrolleres. Det kan f.eks. være sikringsbokse, elmotorer, transformere samt forskellige elektriske maskiner.

  Dit forsikringsselskab har sikkert en holdning til, hvor ofte din virksomhed vil have gavn af termografering. Det kommer meget an på, hvilken type virksomhed du har. Men ofte er det intervaller på mellem 1 og 5 år, der er tale om.
  Vi har større erfaring med termografering, så ring til os og få en vurdering af, hvad der skal termograferes i din virksomhed.

  1 %
  Tilfredshedsgaranti
  1
  Medarbejdere
  1 /7
  døgnvagt
  1
  Års erfaring

  Fokus på samarbejde og rådgivning

  Vi prioriterer et tæt samarbejde med vores kunder, og vores medarbejdere hjælper dig hele vejen fra rådgivning og projektering til projektledelse og energivejledning.

  Shopping Basket