Elektriker Holbæk

Bødkervej 10, 4300 Holbæk

Vi servicerer både privat og erhverv

Vi er din lokale el-installatør i Holbæk

Multi-Tech har en lang historie i Holbæk- og Odsherred-området, og selvom vi har skiftet navn og ejere et par gange, er vi stadig din lokale elektriker i holbæk, som vi altid har været.

Vi kender lokalområdet, fordi vores medarbejdere har boet her i mange år, og ofte kører vi direkte ud til opgaver i nærområdet fra vores bopæl.

Flere af vores privatkunder har brugt os i mange år pga. vores dygtige medarbejderes tilknytning til området. Vi har også et givtigt samarbejde med lokale håndværksvirksomheder.

Ydermere er vi medlem af Tekniq garantiordning.

Leder du i stedet efter:

Nogle spørgsmål?


  Vi vender tilbage på din henvendelse indenfor 24 timer.

  Bedøm os

  Døgnvagten er altid klar

  Hvis du har brug for akut hjælp uden for almindelig arbejdstid, kan du altid ringe til vores døgnvagt.

  Vi servicerer både bolig, erhverv og industri

  Har I brug for et fast samarbejde med en elektriker i Holbæk? Vi sammensætter gerne en serviceaftale, som passer præcis til jeres behov. Vi har stor erfaring indenfor alle former for el-installationer, og derfor servicerer vi også mange større virksomheder.

  Vi servicerer renseanlæg og pumpebrønde, og vi har en del opgaver i skoler og børnehaver, hvor vi laver forskellige el-installationer, både dagligt vedligehold og større opgaver, og vi laver skibsinstallationer på færger, kuttere og træbåde. Flere af vores medarbejdere har arbejdet for det gamle Holbæk Værft og har derfor særlige kompetencer inden for netop dette område.

  Desuden samarbejder vi med flere større ejendomsselskaber, som udlejer boliger og lejligheder på hele Sjælland. Tre af vores medarbejdere er derfor særligt uddannede til at udføre hus- og el-eftersyn i forbindelse med hussalg. Derudover laver vi el-arbejde på store godser og landbrug, og vi udfører service af varmepumper til virksomheder og private.

  Vi udfører alle former for el-installationer i private hjem, uanset om du har brug for helt nye installationer i dit nybyggede hus, eller om du blot skal have opsat en tyverialarm eller en ekstra stikkontakt. Vi giver enhver opgave høj prioritet, og du kan altid være sikker på god service og håndsværksmæssigt arbejde i top.

  Anmeldelser

  Facebook

  ★★★★★

  Meget tilfreds kunde

  Jeg har haft Multi-tech til at give tilbud på en ny el-tavle og fik hurtig et prisoverslag, hvilke var meget rimeligt. Under 1 uge efter havde de været og sætten den op og der var ryddet op efter jobbet. De får bestemt min varmeste anbefalinger 👍🏻 så meget tilfreds kunde her
  Birgitta
  via Facebook

  ★★★★★

  Hurtig hjælp

  Stor service og hurtig hjælp! Tak – min lampe lyser perfekt igen!
  Hanne
  via Facebook

  ★★★★★

  Kan varmt anbefale

  Vi har lige brugt Multi-Tech A/S for udskiftning af gruppetavle samt DIV. Elarbejder, det er en ren 10 for ydelse og service, så skal du have udskiftet dit strøm kan vi varmt anbefale dem
  René
  via Facebook
  Trustpilot

  ★★★★★

  Fantastisk service

  Har gjort brug af dem to gange. Første gang skulle jeg have strøm i kolonihaven og det klarede de fantastisk. Flot arbejde og præcis som aftalt. Anden gang skulle jeg akut bruge strøm udvendigt på huset og fra jeg ringede til det var ordnet gik der ca 4 timer, det var rigtig pænt arbejde, imponerende at det kan ordnes så hurtigt på en fredag. Ved begge opgaver var der god kontakt og opfølgning. Vil selv bruge dem igen når der skal laves noget og kan også anbefales til andre.
  Mads
  via Trustpilot

  ★★★★★

  Kan varmt anbefales

  Har fået installeret el i dag af en meget høflig og hjælpsom mand fra Multi-Tech Kalundborg, jeg har lige fra jeg bestilte opgaven fået en rigtig god behandling. Jeg kan varmt anbefale dette firma. TUSIND TAK.
  Sanna
  via Trustpilot

  ★★★★★

  Super service

  Havde en rigtig god oplevelse med Multi-Tech. Hurtig betjening, kompetente medarbejdere og super service. Kan varmt anbefales.
  Mikkel
  via Trustpilot

  Få et tilbud til næste projekt