Ledige stillinger

Døgnvagten er altid klar

Hvis du har brug for akut hjælp uden for almindelig arbejdstid, kan du altid ringe til vores døgnvagt.

Anmeldelser

Facebook

★★★★★

Meget tilfreds kunde

Jeg har haft Multi-tech til at give tilbud på en ny el-tavle og fik hurtig et prisoverslag, hvilke var meget rimeligt. Under 1 uge efter havde de været og sætten den op og der var ryddet op efter jobbet. De får bestemt min varmeste anbefalinger 👍🏻 så meget tilfreds kunde her
Birgitta
via Facebook

★★★★★

Hurtig hjælp

Stor service og hurtig hjælp! Tak – min lampe lyser perfekt igen!
Hanne
via Facebook

★★★★★

Kan varmt anbefale

Vi har lige brugt Multi-Tech A/S for udskiftning af gruppetavle samt DIV. Elarbejder, det er en ren 10 for ydelse og service, så skal du have udskiftet dit strøm kan vi varmt anbefale dem
René
via Facebook
Trustpilot

★★★★★

Fantastisk service

Har gjort brug af dem to gange. Første gang skulle jeg have strøm i kolonihaven og det klarede de fantastisk. Flot arbejde og præcis som aftalt. Anden gang skulle jeg akut bruge strøm udvendigt på huset og fra jeg ringede til det var ordnet gik der ca 4 timer, det var rigtig pænt arbejde, imponerende at det kan ordnes så hurtigt på en fredag. Ved begge opgaver var der god kontakt og opfølgning. Vil selv bruge dem igen når der skal laves noget og kan også anbefales til andre.
Mads
via Trustpilot

★★★★★

Kan varmt anbefales

Har fået installeret el i dag af en meget høflig og hjælpsom mand fra Multi-Tech Kalundborg, jeg har lige fra jeg bestilte opgaven fået en rigtig god behandling. Jeg kan varmt anbefale dette firma. TUSIND TAK.
Sanna
via Trustpilot

★★★★★

Super service

Havde en rigtig god oplevelse med Multi-Tech. Hurtig betjening, kompetente medarbejdere og super service. Kan varmt anbefales.
Mikkel
via Trustpilot

Få et tilbud til næste projekt