Elektriker Kalundborg

Hareskovvej 15A, 4400 Kalundborg

Vi servicerer både privat og erhverv

Din lokale elektriker i Kalundborg

Multi-Tech Kalundborg er din lokale elektriker i Kalundborg.

Vi beskæftiger os med alt inden for el-installation, skibsinstallation, telekommunikation, data- og netværksinstallationer samt procesinstallationer for både bolig, erhverv og offentlige virksomheder. Vi beskæftiger os også med salg og service af varmepumper samt termografering

Blandt vores kunder er der flere store virksomheder i Kalundborg. Vi har også et fast samarbejde med flere offentlige virksomheder såsom skoler, børnehaver og plejehjem. Vi har derudover aftaler med flere bolig- og ejendomsselskaber om opsætning og vedligeholdelse af deres el-installationer.

Vi har stor viden om forskellige energibesparende el-installationer, og vi har hjulpet flere af vores kunder med at spare mange penge på elregningen.

Ydermere er vi medlem af Tekniq garantiordning.

Leder du i stedet efter:

Nogle spørgsmål?


  Vi vender tilbage på din henvendelse indenfor 24 timer.

  Bedøm os

  Døgnvagten er altid klar

  Hvis du har brug for akut hjælp uden for almindelig arbejdstid, kan du altid ringe til vores døgnvagt.

  Har du brug for en lokal elektriker i Kalundborg?

  Vi prioriterer et tæt samarbejde med vores kunder, og vores medarbejdere hjælper dig hele vejen fra rådgivning og projektering til projektledelse og energivejledning.

  Det er en stor fordel for små som for store virksomheder, at have en fast aftale med en lokal el-installatør.

  I kan trække på os, når I f.eks. skal have gennemført større ombygninger, men I kan også tilkalde os akut.

  Har I brug for et fast samarbejde med en elektriker i Kalundborg? Vi sammensætter gerne en serviceaftale, som passer præcis til jeres behov.

  Vi håndterer også større entreprise-opgaver

  Grundet vores størrelse er vi i stand til at håndtere større entreprise-opgaver. Vores brede erfaring med flere entrepriseformer gør os til en stærk samarbejdspartner til større projekter.

  Vi deltager aktivt i design af forskellige løsningsmodeller og vi har stor erfaring med industriens krav til installation, instrumentering og procesanlæg.

  Ligeledes har vi stor erfaring inden for farmaceutisk industri, hvor kravene er fagspecifikke.

  Anmeldelser

  Facebook

  ★★★★★

  Meget tilfreds kunde

  Jeg har haft Multi-tech til at give tilbud på en ny el-tavle og fik hurtig et prisoverslag, hvilke var meget rimeligt. Under 1 uge efter havde de været og sætten den op og der var ryddet op efter jobbet. De får bestemt min varmeste anbefalinger 👍🏻 så meget tilfreds kunde her
  Birgitta
  via Facebook

  ★★★★★

  Hurtig hjælp

  Stor service og hurtig hjælp! Tak – min lampe lyser perfekt igen!
  Hanne
  via Facebook

  ★★★★★

  Kan varmt anbefale

  Vi har lige brugt Multi-Tech A/S for udskiftning af gruppetavle samt DIV. Elarbejder, det er en ren 10 for ydelse og service, så skal du have udskiftet dit strøm kan vi varmt anbefale dem
  René
  via Facebook
  Trustpilot

  ★★★★★

  Fantastisk service

  Har gjort brug af dem to gange. Første gang skulle jeg have strøm i kolonihaven og det klarede de fantastisk. Flot arbejde og præcis som aftalt. Anden gang skulle jeg akut bruge strøm udvendigt på huset og fra jeg ringede til det var ordnet gik der ca 4 timer, det var rigtig pænt arbejde, imponerende at det kan ordnes så hurtigt på en fredag. Ved begge opgaver var der god kontakt og opfølgning. Vil selv bruge dem igen når der skal laves noget og kan også anbefales til andre.
  Mads
  via Trustpilot

  ★★★★★

  Kan varmt anbefales

  Har fået installeret el i dag af en meget høflig og hjælpsom mand fra Multi-Tech Kalundborg, jeg har lige fra jeg bestilte opgaven fået en rigtig god behandling. Jeg kan varmt anbefale dette firma. TUSIND TAK.
  Sanna
  via Trustpilot

  ★★★★★

  Super service

  Havde en rigtig god oplevelse med Multi-Tech. Hurtig betjening, kompetente medarbejdere og super service. Kan varmt anbefales.
  Mikkel
  via Trustpilot

  Få et tilbud til næste projekt