Solcelleanlæg

Vi servicerer både privat og erhverv

Solcelleanlæg til privat & erhverv

El er svært at komme udenom, både som privatperson og som erhvervsdrivende. Men el kan også være meget dyrt og bliver kun dyrere med tiden. Svaret er derfor solceller opsat i smart solcelleanlæg.

Hvis du i stedet for at købe dig til el, kunne tænke dig at producere dit eget, kan du overveje at investere i solceller til taget i stedet, opsat i et smart solcelleanlæg. Solceller genererer energi fra solen, som du derefter kan bruge, som du vil, i dit hus eller i din virksomhed.

Ydermere er vi medlem af Tekniq garantiordning.

Leder du i stedet efter:

Nogle spørgsmål?


  Vi vender tilbage på din henvendelse indenfor 24 timer.

  Bedøm os

  Døgnvagten er altid klar

  Hvis du har brug for akut hjælp uden for almindelig arbejdstid, kan du altid ringe til vores døgnvagt.

  Opnå store besparelser med et solcelleanlæg

  Med solceller kan du opnå en stor besparelse på elregningen. Med køb af solceller samt opsætningen som den eneste investering, er det en investering med høje besparelser på sigt.

  Vi har erfaring 15 års erfaring

  Vi både leverer, opsætter og tilslutter dit nye solcelleanlæg. Samtidig tilmelder vi solcelleanlægget til nettet samt til elforsyningsselskabet. På den måde, er du sikker på, at alt bliver gjort korrekt, og at du kan bruge dit solcelleanlæg med det samme efter opsætningen.

  Få et uforpligtende tilbud

  Overvejer du at få opsat et solcelleanlæg eller er du bare blevet nysgerrig og vil gerne have lidt mere information, inden du beslutter dig?

  Kontakt os i dag, og lad en af vores kompetente medarbejdere tage et kig på mulighederne for opsætning af et solcelleanlæg hos dig. Lad os derefter installere det, så det passer perfekt på din bygning. Er der problemer efter installeringen, er vi klar til at rykke ud.

  Anmeldelser

  Facebook

  ★★★★★

  Meget tilfreds kunde

  Jeg har haft Multi-tech til at give tilbud på en ny el-tavle og fik hurtig et prisoverslag, hvilke var meget rimeligt. Under 1 uge efter havde de været og sætten den op og der var ryddet op efter jobbet. De får bestemt min varmeste anbefalinger 👍🏻 så meget tilfreds kunde her
  Birgitta
  via Facebook

  ★★★★★

  Hurtig hjælp

  Stor service og hurtig hjælp! Tak – min lampe lyser perfekt igen!
  Hanne
  via Facebook

  ★★★★★

  Kan varmt anbefale

  Vi har lige brugt Multi-Tech A/S for udskiftning af gruppetavle samt DIV. Elarbejder, det er en ren 10 for ydelse og service, så skal du have udskiftet dit strøm kan vi varmt anbefale dem
  René
  via Facebook
  Trustpilot

  ★★★★★

  Fantastisk service

  Har gjort brug af dem to gange. Første gang skulle jeg have strøm i kolonihaven og det klarede de fantastisk. Flot arbejde og præcis som aftalt. Anden gang skulle jeg akut bruge strøm udvendigt på huset og fra jeg ringede til det var ordnet gik der ca 4 timer, det var rigtig pænt arbejde, imponerende at det kan ordnes så hurtigt på en fredag. Ved begge opgaver var der god kontakt og opfølgning. Vil selv bruge dem igen når der skal laves noget og kan også anbefales til andre.
  Mads
  via Trustpilot

  ★★★★★

  Kan varmt anbefales

  Har fået installeret el i dag af en meget høflig og hjælpsom mand fra Multi-Tech Kalundborg, jeg har lige fra jeg bestilte opgaven fået en rigtig god behandling. Jeg kan varmt anbefale dette firma. TUSIND TAK.
  Sanna
  via Trustpilot

  ★★★★★

  Super service

  Havde en rigtig god oplevelse med Multi-Tech. Hurtig betjening, kompetente medarbejdere og super service. Kan varmt anbefales.
  Mikkel
  via Trustpilot

  Få et tilbud til næste projekt