El-eftersyn

VI SERVICERER BÅDE PRIVAT OG ERHVERV

El-eftersyn

Brand i dit hus kan være et alvorligt problem, som kan medføre stor skade på din familie og dine værdier. Dette er faktisk nemt at undgå med et grundigt el-eftersyn af huset.

Ulovlige eller fejlbehæftede el-installationer i huset kan være farlige og kan i værste tilfælde udmunde i brand. Det er derfor vigtigt, at de bliver tjekket ordentligt igennem med jævne mellemrum, og især ved køb eller salg.

El-installationerne bliver som regel tjekket ved en tilstandsrapport, men det er tit kun overfladisk, hvorfor det kan være nødvendigt at få lavet et grundigt el-eftersyn af en fagmand. Her vil alle installationer blive tjekket og ikke kun på deres nuværende tilstand, men også på deres fremtidige bæredygtighed.

Vi udfører grundigt el-eftersyn samt skriver en udførlig rapport. På den måde, er du sikker på, at dine el-installationer er udført korrekt, og du kan bruge rapporten som dokumentation ved salg. På den måde, er du sikker i din sag, når du sælger boligen, og køber kan flytte ind i et sikkert hus.

Ydermere er vi medlem af Tekniq garantiordning.

Leder du i stedet efter:
 

– ABV – Automatiske brandvinduer

– ABDL – Automatisk branddørslukning 

Døgnvagten er altid klar
Hvis du har brug for akut hjælp uden for almindelig arbejdstid, kan du altid ringe til vores døgnvagt.

  Bedøm os

  Er du i tvivl, om dine installationer lever op til kravene, eller skal du sælge dit hus?

  Kontakt os i dag og lad en af vores kompetente medarbejdere lave et grundigt el-eftersyn af dit hus. Vi skriver derefter en udførlig rapport og vi kan selvfølgelig også hjælpe dig, hvis nogle af dine installationer ikke er lavet korrekt og skal tilrettes.

  Lige meget hvad resultatet bliver af el-eftersynet, kan vores medarbejdere hjælpe dig.

  Udover el-eftersyn i hus udfører vi bl.a. også eftersyn af nedenstående:

  • Landbrug
  • ABDL, ABV, AIA, røgventilation og nødlys.
  • Alarm
  • Varmepumpe
  • Forsamlingslokaler over 150 pers.

  1 %
  Tilfredshedsgaranti
  1
  Medarbejdere
  1 /7
  døgnvagt
  1
  Års erfaring

  Fokus på samarbejde og rådgivning

  Vi prioriterer et tæt samarbejde med vores kunder, og vores medarbejdere hjælper dig hele vejen fra rådgivning og projektering til projektledelse og energivejledning.

  Shopping Basket