Elektriker Sorø

Centervej 38, 4180 Sorø

Vi servicerer både privat og erhverv

Søger du en elektriker i Sorø?

Vi er din lokale el-installatør i Sorø. Vi beskæftiger os især med dagligt vedligehold af elinstallationer for både bolig, erhverv og offentlige virksomheder i Sorø og på resten af Sjælland.

Vi kan hjælpe dig, hvis du søger en elektriker til at opdatere de elektriske installationer i din renoverede eller ombyggede bolig. Vi kan også lave installationer og service for virksomheder. Vi spænder vidt, og laver både større og mindre el-entrepriser for forskellige virksomheder.

Ydermere er vi medlem af Tekniq garantiordning.

Leder du i stedet efter:

Nogle spørgsmål?


  Vi vender tilbage på din henvendelse indenfor 24 timer.

  Bedøm os

  Døgnvagten er altid klar

  Hvis du har brug for akut hjælp uden for almindelig arbejdstid, kan du altid ringe til vores døgnvagt.

  Viden, erfaring og energirigtige løsninger

  Vi servicerer renseanlæg, pumpestationer, vandværk og brønde. Vi arbejder også for flere grusgrave og landbrug i området, og vi servicerer boligselskaber med f.eks. dørtelefoner og rådgivning om energibesparende elinstallationer. Vores dygtige elinstallatører har stor viden om energirigtige løsninger, og vi har hjulpet flere af vores kunder med at spare på elregningen. Det kan f.eks. gøres ved at installere intelligent belysning eller ved at få opsat et varmepumpeanlæg. Det kan også være noget så simpelt som at gå over til el-sparerpærer. Vi rådgiver dig, så du finder frem til den helt rigtige energibesparende løsning.

  Vi er din lokale elektriker i Sorø

  Det betyder meget for os, at vi beholder vores lokale ståsted i Sorø. Derfor har vi også et mangeårigt samarbejde med lokale håndværkervirksomheder i Sorø og omegn. På den måde kan vi gå sammen om at levere en komplet løsning til vores kunder.

  Uanset hvad dit behov er, kan vi sammensætte en løsning til dig. Vi arbejder altid ud fra dit behov, og vi laver den endelige aftale i samarbejde med dig. Vi er sikre på, at vi kan hjælpe dig, og du er altid velkommen til at ringe og få en uforpligtende samtale.

  Anmeldelser

  Facebook

  ★★★★★

  Meget tilfreds kunde

  Jeg har haft Multi-tech til at give tilbud på en ny el-tavle og fik hurtig et prisoverslag, hvilke var meget rimeligt. Under 1 uge efter havde de været og sætten den op og der var ryddet op efter jobbet. De får bestemt min varmeste anbefalinger 👍🏻 så meget tilfreds kunde her
  Birgitta
  via Facebook

  ★★★★★

  Hurtig hjælp

  Stor service og hurtig hjælp! Tak – min lampe lyser perfekt igen!
  Hanne
  via Facebook

  ★★★★★

  Kan varmt anbefale

  Vi har lige brugt Multi-Tech A/S for udskiftning af gruppetavle samt DIV. Elarbejder, det er en ren 10 for ydelse og service, så skal du have udskiftet dit strøm kan vi varmt anbefale dem
  René
  via Facebook
  Trustpilot

  ★★★★★

  Fantastisk service

  Har gjort brug af dem to gange. Første gang skulle jeg have strøm i kolonihaven og det klarede de fantastisk. Flot arbejde og præcis som aftalt. Anden gang skulle jeg akut bruge strøm udvendigt på huset og fra jeg ringede til det var ordnet gik der ca 4 timer, det var rigtig pænt arbejde, imponerende at det kan ordnes så hurtigt på en fredag. Ved begge opgaver var der god kontakt og opfølgning. Vil selv bruge dem igen når der skal laves noget og kan også anbefales til andre.
  Mads
  via Trustpilot

  ★★★★★

  Kan varmt anbefales

  Har fået installeret el i dag af en meget høflig og hjælpsom mand fra Multi-Tech Kalundborg, jeg har lige fra jeg bestilte opgaven fået en rigtig god behandling. Jeg kan varmt anbefale dette firma. TUSIND TAK.
  Sanna
  via Trustpilot

  ★★★★★

  Super service

  Havde en rigtig god oplevelse med Multi-Tech. Hurtig betjening, kompetente medarbejdere og super service. Kan varmt anbefales.
  Mikkel
  via Trustpilot

  Få et tilbud til næste projekt