Varmepumpe til Erhverv

Vi servicerer både privat og for virksomheder

Opdag hurtigt de besparelser du vil se på regningen med varmepump til erhverv. Som din elektriker er Multi-Tech eksperter alle områder og aspekter af udvælgelsen og installation af varmepumper. Vores dygtige fagmænd står klar til at rådgive og vejlede omkring din virksomheds varmepumpe til erhverv. Ligeledes står vi klar til at besvare et hvert spørgsmål du måtte have. Ønsker du at lære mere om de fordele og værdier du vil finde ved at få en varmepumpe til erhverv? Så skal du endelig ikke tøve med at kontakte os.

Varmepumper & køleanlæg til erhverv

Multi-Tech sælger, monterer og servicerer varmepumper og køleanlæg, som egner sig perfekt til erhverv – butikker, kontorer, værksteder mm. 

Klik på nedenstående for at læse mere om de forskellige varmepumper og køleanlæg som vi assisterer.
Husk du også altid er velkommen til kontakte os for at høre mere. Så hjælper vi dig med et finde en model som passer ind i jeres behov.

https://www.kinnan.dk/brands-varmepumper/mitsubishi-electric-varmepumper/

Økonomiske fordele

Udover at skabe det perfekte indeklima i din virksomhed, vil de største fordele du vil finde med en varmepumpe til erhverv være økonomiske. En varmepumpe er utroligt effektiv, og kan fungere helt ned til de koldeste klimaer. Afhængegigt af størrelsen på din virksomheds lokaler, vil du kunne opleve en reduktion på varmeregningen med helt op til 60%. Yderligere slipper du for eksternt forbrænding som olie, træpiller eller gas.

Dermed kan en varmepumpe til erhverv ses som en energioptimering. Udover at skabe et bedre indeklima og reducere varmeregningen, vil du ligeledes formindske din virksomheds CO2 fodspor. Og det er jo aldrig en negativ ting.

Ønsker du at høre mere om hvor meget du vil kunne spare ved en installation af varmepumpe i din virksomhed? Så står vi klar til at hjælpe dig med.

Nogle spørgsmål?


  Vi vender tilbage på din henvendelse indenfor 24 timer.

  Bedøm os

  Den rette varmepumpe til erhverv

  På det danske marked findes der flere forskellige typer af varmepumper, hver især med deres egne fordele. Yderligere er visse varmepumpe bedst egent til specielle typer virksomheder og forretninger.

  En varmepumpe til erhverv vi ofte hjælper med at installere, er en såkaldt luft til luft varmepumpe. Denne model trækker varme ud af luften udenfor, hvorefter den opvarmer et lokale. Der findes endda luft til luftpumper der er udviklet specielt til det nordiske klima. Denne model kan trække varme ud af selv den køligste luft, hvilket kan være fordelagtigt i et land som Danmark.


  Dog kan en luft til luft varmepumpe også nedkøle i de varme sommermåneder. En varmepumpe til erhverv skaber dermed værdi hele året, og er med til at skabe det bedste indeklima for dig og dine kollegaer. En luft til luft varmepumpe er særligt egnet til kontorer, butikker og lignende virksomheder hvor der ofte vil være flere mennesker samlet ét sted. Yderligere kan du med installation af varmepumpe i et værksted nedkøle, uden at du skal bruge en formue.


  Dog er luft til luft varmepumpen ikke den eneste model der kan anbefales til kommercielt brug. Til visse virksomheder anbefaler vi en vand til luft varmepumpe. Denne model trækker varme ud af luften, hvorefter varmen anvendes til at opvarme vand. En luft til vand varmepumpe til erhverv kan være lukrativt, hvis du driver en virksomhed hvor gæster, kunder og medarbejdere har mulighed for at bade. Særligt fitnesscentre, sportsforeninger og hoteller vil finde værdi i en luft til vand varmepumpe til erhverv.


  Dette er blot to af de typer varmepumpe til erhverv vi leverer og installerer. Ønsker du at høre mere om vores udvalg af varmepumper, har du altid mulighed for at kontakte os.

  Døgnvagten er altid klar

  Hvis du har brug for akut hjælp uden for almindelig arbejdstid, kan du altid ringe til vores døgnvagt.

  Skal du have en varmepumpe til erhverv?

  Udover at skabe det perfekte indeklima i din virksomhed, vil de største fordele du vil finde med en varmepumpe til erhverv være økonomiske. En varmepumpe er utroligt effektiv, og kan fungere helt ned til de koldeste klimaer. Afhængegigt af størrelsen på din virksomheds lokaler, vil du kunne opleve en reduktion på varmeregningen med helt op til 60%. Yderligere slipper du for eksternt forbrænding som olie, træpiller eller gas. Dermed kan en varmepumpe til erhverv ses som en energioptimering. Udover at skabe et bedre indeklima og reducere varmeregningen, vil du ligeledes formindske din virksomheds CO2 fodspor. Og det er jo aldrig en negativ ting. Ønsker du at høre mere om hvor meget du vil kunne spare ved en installation af varmepumpe i din virksomhed? Så står vi klar til at hjælpe dig med.

  Anmeldelser

  Facebook

  ★★★★★

  Meget tilfreds kunde

  Jeg har haft Multi-tech til at give tilbud på en ny el-tavle og fik hurtig et prisoverslag, hvilke var meget rimeligt. Under 1 uge efter havde de været og sætten den op og der var ryddet op efter jobbet. De får bestemt min varmeste anbefalinger 👍🏻 så meget tilfreds kunde her
  Birgitta
  via Facebook

  ★★★★★

  Hurtig hjælp

  Stor service og hurtig hjælp! Tak – min lampe lyser perfekt igen!
  Hanne
  via Facebook

  ★★★★★

  Kan varmt anbefale

  Vi har lige brugt Multi-Tech A/S for udskiftning af gruppetavle samt DIV. Elarbejder, det er en ren 10 for ydelse og service, så skal du have udskiftet dit strøm kan vi varmt anbefale dem
  René
  via Facebook
  Trustpilot

  ★★★★★

  Fantastisk service

  Har gjort brug af dem to gange. Første gang skulle jeg have strøm i kolonihaven og det klarede de fantastisk. Flot arbejde og præcis som aftalt. Anden gang skulle jeg akut bruge strøm udvendigt på huset og fra jeg ringede til det var ordnet gik der ca 4 timer, det var rigtig pænt arbejde, imponerende at det kan ordnes så hurtigt på en fredag. Ved begge opgaver var der god kontakt og opfølgning. Vil selv bruge dem igen når der skal laves noget og kan også anbefales til andre.
  Mads
  via Trustpilot

  ★★★★★

  Kan varmt anbefales

  Har fået installeret el i dag af en meget høflig og hjælpsom mand fra Multi-Tech Kalundborg, jeg har lige fra jeg bestilte opgaven fået en rigtig god behandling. Jeg kan varmt anbefale dette firma. TUSIND TAK.
  Sanna
  via Trustpilot

  ★★★★★

  Super service

  Havde en rigtig god oplevelse med Multi-Tech. Hurtig betjening, kompetente medarbejdere og super service. Kan varmt anbefales.
  Mikkel
  via Trustpilot

  Få et tilbud til næste projekt