Varmepumpe - Privat

Vi servicerer både privat og erhverv

Varmepumpe til privat

Er du træt af de høje gas- og oliepriser eller vil du bare gerne have en mere miljøvenlige måde, hvorpå du kan varme din bolig op? Så gør ligesom mange andre danskere og vælg at få installeret og monteret en varmepumpe til private. Ved at gøre dette kan du få en moderne løsning til at varme din bolig op med. Varmepumper er både effektive og billige i drift, da de kan levere op til 3 gange mere energi, end hvad den bruger i kilowatts. 
Multi-Tech sælger, monterer og servicerer varmepumper til privat, vi klarer både helårsboliger og sommerhuse.

Klik på nedenstående for at læse mere om de forskellige varmepumper som vi assisterer.
Husk du også altid er velkommen til kontakte os for at høre mere. Så hjælper vi dig med et finde en model som passer ind i jeres behov.

https://www.kinnan.dk/brands-varmepumper/mitsubishi-electric-varmepumper/

Luft til luft varmepumpe

Denne type af varmepumpe fungerer ved at den tager den kolde luft udefra og suger den ind i pumpen med en propel. Denne pumpe med propellen monteres udendørs og er oftest i en størrelse på 1 x 1 meter. Her bliver energien i luften opvarmet i pumpen og derefter
Med sin måde at virke på, vil den være mere simpel i opsætningen. En luft til luft varmepumpe vil oftest være en billigere løsning. En luft til luft varmepumpe vil egne sig bedst til sommerhuse eller huse i mindre skala. Det er baseret på at denne type er mindre kraftig og ikke kan producere varmt vand. Men til gengæld er den god til at varme et rum op relativt hurtigt med sin måde at varme luften op på. Skal du have en luft til luft varmepumpe privat? Så tøv endelig ikke med at kontakte os.

Luft til vand varmepumpe

Denne type af varmepumpe fungerer ved at bruge den udendørs luft, til at generere varme som er bestående af varmt vand. En luft til vand varmepumpe har både en udendørs og indendørs komponent. Den udendørs komponent er meget lig med det som er på en luft til luft varmepumpe. Hvilket er en propel som suger luften ind til selve den indendørs komponent. I den indendørs komponent bliver den producerede varme så overført til varmeanlægget inde i selve huset. På denne måde vil der være varmt vand tilgængeligt. Med denne type af varmepumpe kan du varme selv store huse op. Med en luft til vand varmepumpe har du mulighed for at bruge denne løsning som din eneste energikilde. Dermed er du sikret en grønnere og billigere energiløsning en et gammel gas- og oliefyr.

Installation af varmepumpe

Når du vælger os er du sikret en god sparingspartner hele vejen igennem, da vi både sælger, monterer og servicerer varmepumper. Du kan dermed få en komplet løsning, uden komplikationer med andre firmaer. 
 
Vores elektrikere tager udgangspunkt i dine behov og vil altid arbejde effektivt, samt yde den bedste service. 
 
Installationen ligeså vigtig som når du skal vælge den rigtige varmepumpe. Med den rette installation for du dermed det mest optimale slutresultat, som både er brugervenligt og har et flot slutresultat. 
 
Vil du gerne have den have bedste løsning inden for varmepumper, hvor dine behov bliver taget i betragtning? Så tøv endelig ikke med at kontakte os på tlf. 59504004 eller send en mail til info@multi-tech.dk. Du er også velkommen til at udfylde vores kontaktformular og vi vil vende tilbage med at uforpligtende tilbud hurtigst muligt. 
 

Nogle spørgsmål?


  Vi vender tilbage på din henvendelse indenfor 24 timer.

  Bedøm os

  Døgnvagten er altid klar

  Hvis du har brug for akut hjælp uden for almindelig arbejdstid, kan du altid ringe til vores døgnvagt.

  Anmeldelser

  Facebook

  ★★★★★

  Meget tilfreds kunde

  Jeg har haft Multi-tech til at give tilbud på en ny el-tavle og fik hurtig et prisoverslag, hvilke var meget rimeligt. Under 1 uge efter havde de været og sætten den op og der var ryddet op efter jobbet. De får bestemt min varmeste anbefalinger 👍🏻 så meget tilfreds kunde her
  Birgitta
  via Facebook

  ★★★★★

  Hurtig hjælp

  Stor service og hurtig hjælp! Tak – min lampe lyser perfekt igen!
  Hanne
  via Facebook

  ★★★★★

  Kan varmt anbefale

  Vi har lige brugt Multi-Tech A/S for udskiftning af gruppetavle samt DIV. Elarbejder, det er en ren 10 for ydelse og service, så skal du have udskiftet dit strøm kan vi varmt anbefale dem
  René
  via Facebook
  Trustpilot

  ★★★★★

  Fantastisk service

  Har gjort brug af dem to gange. Første gang skulle jeg have strøm i kolonihaven og det klarede de fantastisk. Flot arbejde og præcis som aftalt. Anden gang skulle jeg akut bruge strøm udvendigt på huset og fra jeg ringede til det var ordnet gik der ca 4 timer, det var rigtig pænt arbejde, imponerende at det kan ordnes så hurtigt på en fredag. Ved begge opgaver var der god kontakt og opfølgning. Vil selv bruge dem igen når der skal laves noget og kan også anbefales til andre.
  Mads
  via Trustpilot

  ★★★★★

  Kan varmt anbefales

  Har fået installeret el i dag af en meget høflig og hjælpsom mand fra Multi-Tech Kalundborg, jeg har lige fra jeg bestilte opgaven fået en rigtig god behandling. Jeg kan varmt anbefale dette firma. TUSIND TAK.
  Sanna
  via Trustpilot

  ★★★★★

  Super service

  Havde en rigtig god oplevelse med Multi-Tech. Hurtig betjening, kompetente medarbejdere og super service. Kan varmt anbefales.
  Mikkel
  via Trustpilot

  Få et tilbud til næste projekt