Landbrugseftersyn på elinstallationer

VI SERVICERER BÅDE PRIVAT OG ERHVERV

Landbrugseftersyn på elinstallationer

Elektriske installationer er en stor del af et landbrug og har stor betydning for sikkerheden samt effektiviteten af driften. Der er derfor vigtigt, at de lever op til de sikkerhedsmæssige krav på området, for at landbruget fungerer optimalt samt er sikkert for både personale og dyr, der opholder sig i bygningerne.

Ulovlige eller fejlbehæftede elinstallationer kan koste dyrt for dit landbrug. Installationer som disse kan, uden advarsel, bryde i brand, hvilket kan have store konsekvenser for bygningen, dyrene og i sidste ende din økonomi.

Samtidig, kan det også koste dyrt på forsikringen, hvis du ikke kan dokumentere, at dine elinstallationer bliver tjekket regelmæssigt. Og du kan rent faktisk spare penge på forsikringen ved at få foretaget regelmæssige landbrugseftersyn og især landbrugseftersyn på el.

Ydermere er vi medlem af Tekniq garantiordning.

Leder du i stedet efter:

– Elektriker Holbæk

– Elektriker Sorø

Døgnvagten er altid klar
Hvis du har brug for akut hjælp uden for almindelig arbejdstid, kan du altid ringe til vores døgnvagt.

  Bedøm os

  Vi har stor erfaring i landbrugseftersyn

  Hos Multi-Tech har vi stor erfaring i at udføre landbrugseftersyn. Vi udfører grundigt landbrugseftersyn på el-installationer samt skriver en udførlig rapport. På den måde, er du sikker på, at dine el-installationer er udført korrekt, og du kan bruge rapporten som dokumentation hos forsikringsselskabet.

  Du kan sove trygt om natten samt spare penge på forsikringen.

  Er du i tvivl, om dine installationer lever op til kravene, eller skal du oprette forsikring på dit landbrug?

  Kontakt os i dag og lad en af vores kompetente elektrikere lave et grundigt landbrugseftersyn. Vi skriver derefter en udførlig rapport og vi kan selvfølgelig også hjælpe dig, hvis nogle af dine installationer ikke er lavet korrekt og skal tilrettes. Lige meget, hvad resultatet bliver af vores landbrugseftersyn på el, kan vores elektrikere hjælpe dig.

  1 %
  Tilfredshedsgaranti
  1
  Medarbejdere
  1 /7
  døgnvagt
  1
  Års erfaring

  Fokus på samarbejde og rådgivning

  Vi prioriterer et tæt samarbejde med vores kunder, og vores medarbejdere hjælper dig hele vejen fra rådgivning og projektering til projektledelse og energivejledning.

  Shopping Basket