Landbrug & El-eftersyn

Vi servicerer både privat og erhverv

Landbrugseftersyn

Elektriske installationer er en stor del af et landbrug og har stor betydning for sikkerheden samt effektiviteten af driften. Der er derfor vigtigt, at de lever op til de sikkerhedsmæssige krav på området, for at landbruget fungerer optimalt samt er sikkert for både personale og dyr, der opholder sig i bygningerne.

Ulovlige eller fejlbehæftede elinstallationer kan koste dyrt for dit landbrug. Installationer som disse kan, uden advarsel, bryde i brand, hvilket kan have store konsekvenser for bygningen, dyrene og i sidste ende din økonomi.

Samtidig, kan det også koste dyrt på forsikringen, hvis du ikke kan dokumentere, at dine elinstallationer bliver tjekket regelmæssigt. Og du kan rent faktisk spare penge på forsikringen ved at få foretaget regelmæssige landbrugseftersyn og især landbrugseftersyn på el.

El-eftersyn

Brand i dit hus kan være et alvorligt problem, som kan medføre stor skade på din familie og dine værdier. Dette er faktisk nemt at undgå med et grundigt el-eftersyn af huset.

Ulovlige eller fejlbehæftede el-installationer i huset kan være farlige og kan i værste tilfælde udmunde i brand. Det er derfor vigtigt, at de bliver tjekket ordentligt igennem med jævne mellemrum, og især ved køb eller salg.

El-installationerne bliver som regel tjekket ved en tilstandsrapport, men det er tit kun overfladisk, hvorfor det kan være nødvendigt at få lavet et grundigt el-eftersyn af en fagmand. Her vil alle installationer blive tjekket og ikke kun på deres nuværende tilstand, men også på deres fremtidige bæredygtighed.

Vi udfører grundigt el-eftersyn samt skriver en udførlig rapport. På den måde, er du sikker på, at dine el-installationer er udført korrekt, og du kan bruge rapporten som dokumentation ved salg. På den måde, er du sikker i din sag, når du sælger boligen, og køber kan flytte ind i et sikkert hus.

Ydermere er vi medlem af Tekniq garantiordning.

Nogle spørgsmål?


  Vi vender tilbage på din henvendelse indenfor 24 timer.

  Bedøm os

  Døgnvagten er altid klar

  Hvis du har brug for akut hjælp uden for almindelig arbejdstid, kan du altid ringe til vores døgnvagt.

  Anmeldelser

  Facebook

  ★★★★★

  Meget tilfreds kunde

  Jeg har haft Multi-tech til at give tilbud på en ny el-tavle og fik hurtig et prisoverslag, hvilke var meget rimeligt. Under 1 uge efter havde de været og sætten den op og der var ryddet op efter jobbet. De får bestemt min varmeste anbefalinger 👍🏻 så meget tilfreds kunde her
  Birgitta
  via Facebook

  ★★★★★

  Hurtig hjælp

  Stor service og hurtig hjælp! Tak – min lampe lyser perfekt igen!
  Hanne
  via Facebook

  ★★★★★

  Kan varmt anbefale

  Vi har lige brugt Multi-Tech A/S for udskiftning af gruppetavle samt DIV. Elarbejder, det er en ren 10 for ydelse og service, så skal du have udskiftet dit strøm kan vi varmt anbefale dem
  René
  via Facebook
  Trustpilot

  ★★★★★

  Fantastisk service

  Har gjort brug af dem to gange. Første gang skulle jeg have strøm i kolonihaven og det klarede de fantastisk. Flot arbejde og præcis som aftalt. Anden gang skulle jeg akut bruge strøm udvendigt på huset og fra jeg ringede til det var ordnet gik der ca 4 timer, det var rigtig pænt arbejde, imponerende at det kan ordnes så hurtigt på en fredag. Ved begge opgaver var der god kontakt og opfølgning. Vil selv bruge dem igen når der skal laves noget og kan også anbefales til andre.
  Mads
  via Trustpilot

  ★★★★★

  Kan varmt anbefales

  Har fået installeret el i dag af en meget høflig og hjælpsom mand fra Multi-Tech Kalundborg, jeg har lige fra jeg bestilte opgaven fået en rigtig god behandling. Jeg kan varmt anbefale dette firma. TUSIND TAK.
  Sanna
  via Trustpilot

  ★★★★★

  Super service

  Havde en rigtig god oplevelse med Multi-Tech. Hurtig betjening, kompetente medarbejdere og super service. Kan varmt anbefales.
  Mikkel
  via Trustpilot

  Få et tilbud til næste projekt