industri Elektriker

Vi servicerer både privat og erhverv

Industrielektriker

Multi-Tech har stor erfaring med el-installationer indefor industri såsom fødevarebranchen, medicinalindustrien, raffinadering-anlæg, vandværker og rensningsanlæg.

Som industri elektriker har vi professionelle teams som kan forestå elektriske løsninger indenfor montage af maskiner, tavler, CTS-anlæg, Atex-installationer og intelligente bygningsinstallationer.

I samarbejde med jer kan vi tilbyde en komplet løsning. Vi sørger for føringsveje, montering og afsluttende test af hele el-installationen.

Vi ved at mekanikken/bygningen skal gå hånd i hånd med de elektriske installationer for at få et perfekt produkt. Efter endt udførelse modtager i en komplet dokumentation.

Ydermere er vi medlem af Tekniq garantiordning.

Leder du i stedet efter:

Nogle spørgsmål?


  Vi vender tilbage på din henvendelse indenfor 24 timer.

  Bedøm os

  Døgnvagten er altid klar

  Hvis du har brug for akut hjælp uden for almindelig arbejdstid, kan du altid ringe til vores døgnvagt.

  Vi løser alle el-installationer indenfor industrien.

  Vi deltager som teknikentreprenør i mindre projekter, hvor du som kunde kan nyde godt af vores gode erfaring og kompetencer. Vi fungerer som jeres el-afdeling og har en mangeårig tradition for at udføre den bedste håndværksmæssige kvalitet. Siden virksomheden blev grundlagt i 2005, har vi hele tiden sat det gode håndværk i fokus og udviklet vores kompetencer i tråd med dette. Kontakt os for en uforpligtende samtale og hør nærmere om, hvilken løsning som vi kan tilbyde jer.

  Anmeldelser

  Facebook

  ★★★★★

  Meget tilfreds kunde

  Jeg har haft Multi-tech til at give tilbud på en ny el-tavle og fik hurtig et prisoverslag, hvilke var meget rimeligt. Under 1 uge efter havde de været og sætten den op og der var ryddet op efter jobbet. De får bestemt min varmeste anbefalinger 👍🏻 så meget tilfreds kunde her
  Birgitta
  via Facebook

  ★★★★★

  Hurtig hjælp

  Stor service og hurtig hjælp! Tak – min lampe lyser perfekt igen!
  Hanne
  via Facebook

  ★★★★★

  Kan varmt anbefale

  Vi har lige brugt Multi-Tech A/S for udskiftning af gruppetavle samt DIV. Elarbejder, det er en ren 10 for ydelse og service, så skal du have udskiftet dit strøm kan vi varmt anbefale dem
  René
  via Facebook
  Trustpilot

  ★★★★★

  Fantastisk service

  Har gjort brug af dem to gange. Første gang skulle jeg have strøm i kolonihaven og det klarede de fantastisk. Flot arbejde og præcis som aftalt. Anden gang skulle jeg akut bruge strøm udvendigt på huset og fra jeg ringede til det var ordnet gik der ca 4 timer, det var rigtig pænt arbejde, imponerende at det kan ordnes så hurtigt på en fredag. Ved begge opgaver var der god kontakt og opfølgning. Vil selv bruge dem igen når der skal laves noget og kan også anbefales til andre.
  Mads
  via Trustpilot

  ★★★★★

  Kan varmt anbefales

  Har fået installeret el i dag af en meget høflig og hjælpsom mand fra Multi-Tech Kalundborg, jeg har lige fra jeg bestilte opgaven fået en rigtig god behandling. Jeg kan varmt anbefale dette firma. TUSIND TAK.
  Sanna
  via Trustpilot

  ★★★★★

  Super service

  Havde en rigtig god oplevelse med Multi-Tech. Hurtig betjening, kompetente medarbejdere og super service. Kan varmt anbefales.
  Mikkel
  via Trustpilot

  Få et tilbud til næste projekt