skibsinstallation

Vi servicerer både privat og erhverv

Elektriker til skibsinstallation

Vi har særlige kompetencer inden for skibsinstallation, fordi flere af vores medarbejdere har arbejdet på det tidligere Holbæk Værft. Vi laver alle former for el-installationer på skibe. Skal du f.eks. ombygge eller reparere dit skib, kan vi stå for el-arbejdet.

Vi arbejder med alt inden for skibsinstallation og kan også rådgive dig, hvis du f.eks. ønsker nyt udstyr til dit skib. Vi ved alt om navigationsanlæg, GPS, autopilot, ekkolod og radar og kan være med i hele processen fra udvælgelsen af det rigtige udstyr til installering og service. Vi foretager også opsætning og udskiftning af dit skibs el-tavler.

Hvis du sejler længere ture med dit skib, ønsker du sikkert også at have det bedste kommunikationsudstyr med dig. Vi har erfaring i alt inden for telefoni, internet, radio og kan hjælpe dig med at udvælge og installere det bedste udstyr til sejlturen.

Ydermere er vi medlem af Tekniq garantiordning.

Leder du i stedet efter:

Nogle spørgsmål?


  Vi vender tilbage på din henvendelse indenfor 24 timer.

  Bedøm os

  Døgnvagten er altid klar

  Hvis du har brug for akut hjælp uden for almindelig arbejdstid, kan du altid ringe til vores døgnvagt.

  Få tjekket dit skibs el-installationer

  Er det længe siden, at dit skibs elektriske installationer sidst er blevet set efter i sømmene, kan vi udføre en termografering af el-tavlerne. Det er en forebyggende undersøgelse, som har til formål at finde defekte komponenter og dårlige forbindelser, før der f.eks. sker en kortslutning, som kan føre til brand. Har du brug for nye skibsinstallationer, eller vil du gerne have service på de installationer, du allerede har, så ring til os. Vi er altid klar til en uforpligtende samtale.

  Anmeldelser

  Facebook

  ★★★★★

  Meget tilfreds kunde

  Jeg har haft Multi-tech til at give tilbud på en ny el-tavle og fik hurtig et prisoverslag, hvilke var meget rimeligt. Under 1 uge efter havde de været og sætten den op og der var ryddet op efter jobbet. De får bestemt min varmeste anbefalinger 👍🏻 så meget tilfreds kunde her
  Birgitta
  via Facebook

  ★★★★★

  Hurtig hjælp

  Stor service og hurtig hjælp! Tak – min lampe lyser perfekt igen!
  Hanne
  via Facebook

  ★★★★★

  Kan varmt anbefale

  Vi har lige brugt Multi-Tech A/S for udskiftning af gruppetavle samt DIV. Elarbejder, det er en ren 10 for ydelse og service, så skal du have udskiftet dit strøm kan vi varmt anbefale dem
  René
  via Facebook
  Trustpilot

  ★★★★★

  Fantastisk service

  Har gjort brug af dem to gange. Første gang skulle jeg have strøm i kolonihaven og det klarede de fantastisk. Flot arbejde og præcis som aftalt. Anden gang skulle jeg akut bruge strøm udvendigt på huset og fra jeg ringede til det var ordnet gik der ca 4 timer, det var rigtig pænt arbejde, imponerende at det kan ordnes så hurtigt på en fredag. Ved begge opgaver var der god kontakt og opfølgning. Vil selv bruge dem igen når der skal laves noget og kan også anbefales til andre.
  Mads
  via Trustpilot

  ★★★★★

  Kan varmt anbefales

  Har fået installeret el i dag af en meget høflig og hjælpsom mand fra Multi-Tech Kalundborg, jeg har lige fra jeg bestilte opgaven fået en rigtig god behandling. Jeg kan varmt anbefale dette firma. TUSIND TAK.
  Sanna
  via Trustpilot

  ★★★★★

  Super service

  Havde en rigtig god oplevelse med Multi-Tech. Hurtig betjening, kompetente medarbejdere og super service. Kan varmt anbefales.
  Mikkel
  via Trustpilot

  Få et tilbud til næste projekt