Elektriker til offentlige institutioner

VI SERVICERER BÅDE PRIVAT OG ERHVERV

Vi er din lokale el-installatør i Holbæk

Det er en stor fordel for offentlige institutioner, at have en fast aftale med en lokal el-installatør. I det offentlige har man typisk et større strømforbrug, og det kan være et stort problem, hvis man pludselig står uden strøm. Derfor er det vigtigt, at en elektriker vedligeholder installationerne.

Vi har faste aftaler med et stort antal offentlige institutioner f.eks. skoler, børnehaver, plejehjem og rensningsanlæg. Deres behov er forskellige, så vi tilpasser vores service til den enkelte kunde.

Vi har mange års erfaring med at sikre stabil drift af rensningsanlæg ved løbende service. Driftsstop kan være et stort problem, og derfor skal det undgås. Vi udfører service og rådgivning om det bedste udstyr og står altid til rådighed som samarbejdspartner, når der skal træffes beslutninger om rensningsanlæggets drift.

Skoler, børnehaver og plejehjem har også brug for, at deres elektriske installationer kører problemfrit. Vi sørger for vedligeholdelse og fejlfinding, så der ikke opstår problemer.

Ydermere er vi medlem af Tekniq garantiordning.

Leder du i stedet efter:

– Elektriker Holbæk

– Elektriker Sorø

Døgnvagten er altid klar
Hvis du har brug for akut hjælp uden for almindelig arbejdstid, kan du altid ringe til vores døgnvagt.

  Bedøm os

  Fokus på energirigtige løsninger:

  Vi har stor erfaring med energioptimering inden for LED belysning og varmepumpeanlæg. Ved LED belysning sørger vi for projektering, oplæg og tilbud samt håndtering af energitilskud fra forsyningsselskab til slutkunde. Indenfor større belysningsanlæg hos erhverv og industri er der erfaringsmæssigt en meget lav tilbagebetalingstid på at udskifte sit gamle belysningsanlæg til en LED løsning. 

  I forbindelse med at LED teknologien har været igennem meget stor udvikling indenfor kort tid, er der kommet rigtig mange aktører på markedet som tilbyder løsninger af forskellig karakter. Derfor benytter vi os kun af store få leverandører, som vi er sikre på er her i fremtiden så vi kan være sikre på, at der også er en leverandør at læne sig op af i fremtiden, hvis der skulle opstå problemer med noget af det leverede udstyr.

  1 %
  Tilfredshedsgaranti
  1
  Medarbejdere
  1 /7
  døgnvagt
  1
  Års erfaring

  Fokus på samarbejde og rådgivning

  Vi prioriterer et tæt samarbejde med vores kunder, og vores medarbejdere hjælper dig hele vejen fra rådgivning og projektering til projektledelse og energivejledning.

  Shopping Basket