Elektriker offentlige institutioner

Vi servicerer både privat og erhverv

din lokale elektriker for offentlige institutioner

Det er en stor fordel at ha en fast aftale med en elektriker for offentlige institutioner. I det offentlige har man typisk et større strømforbrug, og det kan være et stort problem, hvis man pludselig står uden strøm. Derfor er det vigtigt, at en elektriker vedligeholder installationerne.

Vi har faste aftaler med et stort antal offentlige institutioner f.eks. skoler, børnehaver, plejehjem og rensningsanlæg. Deres behov er forskellige, så vi tilpasser vores service til den enkelte kunde.

Vi har mange års erfaring med at sikre stabil drift af rensningsanlæg ved løbende service. Driftsstop kan være et stort problem, og derfor skal det undgås. Vi udfører service og rådgivning om det bedste udstyr og står altid til rådighed som samarbejdspartner, når der skal træffes beslutninger om rensningsanlæggets drift.

Skoler, børnehaver og plejehjem har også brug for, at deres elektriske installationer kører problemfrit. Vi sørger for vedligeholdelse og fejlfinding, så der ikke opstår problemer.

Ydermere er vi medlem af Tekniq garantiordning.

Leder du i stedet efter:

Nogle spørgsmål?


  Vi vender tilbage på din henvendelse indenfor 24 timer.

  Bedøm os

  Døgnvagten er altid klar

  Hvis du har brug for akut hjælp uden for almindelig arbejdstid, kan du altid ringe til vores døgnvagt.

  Fokus på energirigtige løsninger:

  Vi har stor erfaring med energioptimering inden for LED belysning og varmepumpeanlæg. Ved LED belysning sørger vi for projektering, oplæg og tilbud samt håndtering af energitilskud fra forsyningsselskab til slutkunde. Indenfor større belysningsanlæg hos erhverv og industri er der erfaringsmæssigt en meget lav tilbagebetalingstid på at udskifte sit gamle belysningsanlæg til en LED løsning.

  I forbindelse med at LED teknologien har været igennem meget stor udvikling indenfor kort tid, er der kommet rigtig mange aktører på markedet som tilbyder løsninger af forskellig karakter. Derfor benytter vi os kun af store få leverandører, som vi er sikre på er her i fremtiden så vi kan være sikre på, at der også er en leverandør at læne sig op af i fremtiden, hvis der skulle opstå problemer med noget af det leverede udstyr.

  Anmeldelser

  Facebook

  ★★★★★

  Meget tilfreds kunde

  Jeg har haft Multi-tech til at give tilbud på en ny el-tavle og fik hurtig et prisoverslag, hvilke var meget rimeligt. Under 1 uge efter havde de været og sætten den op og der var ryddet op efter jobbet. De får bestemt min varmeste anbefalinger 👍🏻 så meget tilfreds kunde her
  Birgitta
  via Facebook

  ★★★★★

  Hurtig hjælp

  Stor service og hurtig hjælp! Tak – min lampe lyser perfekt igen!
  Hanne
  via Facebook

  ★★★★★

  Kan varmt anbefale

  Vi har lige brugt Multi-Tech A/S for udskiftning af gruppetavle samt DIV. Elarbejder, det er en ren 10 for ydelse og service, så skal du have udskiftet dit strøm kan vi varmt anbefale dem
  René
  via Facebook
  Trustpilot

  ★★★★★

  Fantastisk service

  Har gjort brug af dem to gange. Første gang skulle jeg have strøm i kolonihaven og det klarede de fantastisk. Flot arbejde og præcis som aftalt. Anden gang skulle jeg akut bruge strøm udvendigt på huset og fra jeg ringede til det var ordnet gik der ca 4 timer, det var rigtig pænt arbejde, imponerende at det kan ordnes så hurtigt på en fredag. Ved begge opgaver var der god kontakt og opfølgning. Vil selv bruge dem igen når der skal laves noget og kan også anbefales til andre.
  Mads
  via Trustpilot

  ★★★★★

  Kan varmt anbefales

  Har fået installeret el i dag af en meget høflig og hjælpsom mand fra Multi-Tech Kalundborg, jeg har lige fra jeg bestilte opgaven fået en rigtig god behandling. Jeg kan varmt anbefale dette firma. TUSIND TAK.
  Sanna
  via Trustpilot

  ★★★★★

  Super service

  Havde en rigtig god oplevelse med Multi-Tech. Hurtig betjening, kompetente medarbejdere og super service. Kan varmt anbefales.
  Mikkel
  via Trustpilot

  Få et tilbud til næste projekt