Elektriker til landbrug

Vi servicerer både privat og erhverv

Elektriker til landbrug

Et landbrug er på mange måder en følsom virksomhed, og derfor er det vigtigt med løbende vedligeholdelse af de elektriske installationer. En større el-skade kan føre til en længere driftsforstyrrelse og et økonomisk tab. I værste fald kan der udbryde brand. Vi anbefaler derfor, at en af vores elektrikere tjekker dit landbrugs elinstallationer løbende – f.eks. ved at udføre en termografering, som kan afsløre fejl i elinstallationerne, før der sker en skade.

Vores elektrikere har mange års erfaring med service til landbrug, og vi har både små og store landbrug blandt vores faste kunder, for hvem vi udfører alt fra daglig vedligeholdelse af forskellige el-installationer, opsætning og vedligeholdelse af TV-overvågning samt installering og service på klima- og ventilationsanlæg. Det er yderst vigtigt at have et klima- og ventilationsanlæg, som virker 100% i forhold til dyrevelfærd.

Ydermere er vi medlem af Tekniq garantiordning.

Leder du i stedet efter:

Nogle spørgsmål?


  Vi vender tilbage på din henvendelse indenfor 24 timer.

  Bedøm os

  Døgnvagten er altid klar

  Hvis du har brug for akut hjælp uden for almindelig arbejdstid, kan du altid ringe til vores døgnvagt.

  Vi kan også hjælpe med tyverisikring

  Vi kan også opsætte, tilslutte og vedligeholde TV-overvågnings-anlæg og tyverialarm. Har du både TV-overvågning og tyverialarm virker det afskrækkende på indbrudstyve. Nogle forsikringsselskaber yder en form for rabat, hvis man tager sådanne forholdsregler – det er værd at undersøge. Det kan anbefales at undersøge mulighederne for lynsikring, evt. i form af en lynafleder – her kan dit forsikringsselskab rådgive dig.

  Når du vælger os får du ikke bare en elektriker til dit landbrug, du får mange.

  Vores dygtige medarbejdere har stor erfaring med installationer i landbrugsbedrifter og vi tager gerne en uforpligtende dialog over telefonen eller ved møde. Ring gerne og hør nærmere.

  Anmeldelser

  Facebook

  ★★★★★

  Meget tilfreds kunde

  Jeg har haft Multi-tech til at give tilbud på en ny el-tavle og fik hurtig et prisoverslag, hvilke var meget rimeligt. Under 1 uge efter havde de været og sætten den op og der var ryddet op efter jobbet. De får bestemt min varmeste anbefalinger 👍🏻 så meget tilfreds kunde her
  Birgitta
  via Facebook

  ★★★★★

  Hurtig hjælp

  Stor service og hurtig hjælp! Tak – min lampe lyser perfekt igen!
  Hanne
  via Facebook

  ★★★★★

  Kan varmt anbefale

  Vi har lige brugt Multi-Tech A/S for udskiftning af gruppetavle samt DIV. Elarbejder, det er en ren 10 for ydelse og service, så skal du have udskiftet dit strøm kan vi varmt anbefale dem
  René
  via Facebook
  Trustpilot

  ★★★★★

  Fantastisk service

  Har gjort brug af dem to gange. Første gang skulle jeg have strøm i kolonihaven og det klarede de fantastisk. Flot arbejde og præcis som aftalt. Anden gang skulle jeg akut bruge strøm udvendigt på huset og fra jeg ringede til det var ordnet gik der ca 4 timer, det var rigtig pænt arbejde, imponerende at det kan ordnes så hurtigt på en fredag. Ved begge opgaver var der god kontakt og opfølgning. Vil selv bruge dem igen når der skal laves noget og kan også anbefales til andre.
  Mads
  via Trustpilot

  ★★★★★

  Kan varmt anbefales

  Har fået installeret el i dag af en meget høflig og hjælpsom mand fra Multi-Tech Kalundborg, jeg har lige fra jeg bestilte opgaven fået en rigtig god behandling. Jeg kan varmt anbefale dette firma. TUSIND TAK.
  Sanna
  via Trustpilot

  ★★★★★

  Super service

  Havde en rigtig god oplevelse med Multi-Tech. Hurtig betjening, kompetente medarbejdere og super service. Kan varmt anbefales.
  Mikkel
  via Trustpilot

  Få et tilbud til næste projekt