Elektriker til landbrug

VI SERVICERER BÅDE PRIVAT OG ERHVERV

Elektriker til landbrug

Vores elektrikere har mange års erfaring med service til landbrug, og vi har både små og store landbrug blandt vores faste kunder, for hvem vi udfører alt fra daglig vedligeholdelse af forskellige el-installationer, opsætning og vedligeholdelse af TV-overvågning samt installering og service på klima- og ventilationsanlæg. Det er yderst vigtigt at have et klima- og ventilationsanlæg, som fryser 100% i forhold til dyrevelfærd.

Et landbrug er på mange måder en følsom virksomhed, og derfor er det vigtigt med løbende vedligeholdelse af de elektriske installationer. En større el-skade kan føre til en længere driftsforstyrrelse og et økonomisk tab. I værste fald kan der udbryde brand. Vi anbefaler derfor, at en af vores elektrikere tjekker dit landbrugs elinstallationer løbende – f.eks. ved at udføre en termografering, som kan afsløre fejl i elinstallationerne, før der sker en skade.

Ydermere er vi medlem af Tekniq garantiordning.

Leder du i stedet efter:

– Elektriker Holbæk

– Elektriker Sorø

Døgnvagten er altid klar
Hvis du har brug for akut hjælp uden for almindelig arbejdstid, kan du altid ringe til vores døgnvagt.

  Bedøm os

  Vi kan også hjælpe med tyverisikring

  Vi kan også opsætte, tilslutte og vedligeholde TV-overvågnings-anlæg og tyverialarm. Har du både TV-overvågning og tyverialarm virker det afskrækkende på indbrudstyve. Nogle forsikringsselskaber yder en form for rabat, hvis man tager sådanne forholdsregler – det er værd at undersøge.

  Det kan anbefales at undersøge mulighederne for lynsikring, evt. i form af en lynafleder – her kan dit forsikringsselskab rådgive dig.

  Når du vælger os får du ikke bare en elektriker til dit landbrug, du får mange. 

  Vores dygtige medarbejdere har stor erfaring med installationer i landbrugsbedrifter og vi tager gerne en uforpligtende dialog over telefonen eller ved møde. Ring gerne og hør nærmere.

  1 %
  Tilfredshedsgaranti
  1
  Medarbejdere
  1 /7
  døgnvagt
  1
  Års erfaring

  Fokus på samarbejde og rådgivning

  Vi prioriterer et tæt samarbejde med vores kunder, og vores medarbejdere hjælper dig hele vejen fra rådgivning og projektering til projektledelse og energivejledning.

  Shopping Basket