Boligselskaber og Ejendomsselskaber

Vi servicerer både privat og erhverv

Boligselskaber og ejendomsselskaber

Som boligselskaber og ejendomsselskaber er der mange bygninger at se til. I disse bygninger er der et væld af elektriske installationer, som beboerne er afhængige af. Hvis I indgår i et fast samarbejde med os, sørger vi for vedligeholdelse af alle jeres el-installationer – fra hovedforsyning til dørtelefoner.

Vi har mange bolig- og ejendomsselskaber blandt vores faste kunder, og vi udfører alle former for vedligeholdelse af el-installationer – både inden i og uden for de enkelte lejligheder. Vi opfører også nye installationer, f.eks. ved ombygning eller renovering, og vi indgår gerne som sparringspartner og yder rådgivning om de rigtige materialer, hvis I skal have etableret nye anlæg.

Ydermere er vi medlem af Tekniq garantiordning.

Leder du i stedet efter:

Nogle spørgsmål?


  Vi vender tilbage på din henvendelse indenfor 24 timer.

  Bedøm os

  Døgnvagten er altid klar

  Hvis du har brug for akut hjælp uden for almindelig arbejdstid, kan du altid ringe til vores døgnvagt.

  Energibesparende løsninger

  Der er stor efterspørgsel på rådgivning om energibesparende el-løsninger blandt bolig- og ejendomsselskaber. Vi har specialiseret os i netop dette, og vi vejleder vores faste kunder i, hvad de kan gøre for at spare energi. F.eks. kan vi installere energibesparende løsninger. På dette område er der mange muligheder, og vi finder den bedste og mest energirigtige løsning i samarbejde med jer. Har I større bygninger med lejligheder fordelt på flere etager, giver det tryghed, at der er kontrol med, hvem der kommer og går i ejendommen. Vi anbefaler derfor installation af dørtelefoner, som fungerer sådan, at beboerne kan låse døren op fra deres lejligheder. Vi sætter dørtelefonerne op og vedligeholder dem løbende. Her er der også mange muligheder, og vi tilpasser løsningen efter jeres behov.

  Har I brug for at få en fast elektriker til at efterse de eksisterende el-installationer i jeres bygninger? Eller til at etablere nye – måske i forbindelse med ombygning eller renovering? Så ring til os og få en uforpligtende samtale om, hvordan vi bedst kan hjælpe jer.

  Ydermere er vi godkendt installatør hos Tekniq.

  Anmeldelser

  Facebook

  ★★★★★

  Meget tilfreds kunde

  Jeg har haft Multi-tech til at give tilbud på en ny el-tavle og fik hurtig et prisoverslag, hvilke var meget rimeligt. Under 1 uge efter havde de været og sætten den op og der var ryddet op efter jobbet. De får bestemt min varmeste anbefalinger 👍🏻 så meget tilfreds kunde her
  Birgitta
  via Facebook

  ★★★★★

  Hurtig hjælp

  Stor service og hurtig hjælp! Tak – min lampe lyser perfekt igen!
  Hanne
  via Facebook

  ★★★★★

  Kan varmt anbefale

  Vi har lige brugt Multi-Tech A/S for udskiftning af gruppetavle samt DIV. Elarbejder, det er en ren 10 for ydelse og service, så skal du have udskiftet dit strøm kan vi varmt anbefale dem
  René
  via Facebook
  Trustpilot

  ★★★★★

  Fantastisk service

  Har gjort brug af dem to gange. Første gang skulle jeg have strøm i kolonihaven og det klarede de fantastisk. Flot arbejde og præcis som aftalt. Anden gang skulle jeg akut bruge strøm udvendigt på huset og fra jeg ringede til det var ordnet gik der ca 4 timer, det var rigtig pænt arbejde, imponerende at det kan ordnes så hurtigt på en fredag. Ved begge opgaver var der god kontakt og opfølgning. Vil selv bruge dem igen når der skal laves noget og kan også anbefales til andre.
  Mads
  via Trustpilot

  ★★★★★

  Kan varmt anbefales

  Har fået installeret el i dag af en meget høflig og hjælpsom mand fra Multi-Tech Kalundborg, jeg har lige fra jeg bestilte opgaven fået en rigtig god behandling. Jeg kan varmt anbefale dette firma. TUSIND TAK.
  Sanna
  via Trustpilot

  ★★★★★

  Super service

  Havde en rigtig god oplevelse med Multi-Tech. Hurtig betjening, kompetente medarbejdere og super service. Kan varmt anbefales.
  Mikkel
  via Trustpilot

  Få et tilbud til næste projekt