Boligselskaber og Ejendomsselskaber

VI SERVICERER BÅDE PRIVAT OG ERHVERV

Boligselskaber og Ejendomsselskaber

Som bolig- eller ejendomsselskab er der mange bygninger at se til. I disse bygninger er der et væld af elektriske installationer, som beboerne er afhængige af. Hvis I indgår i et fast samarbejde med os, sørger vi for vedligeholdelse af alle jeres el-installationer – fra hovedforsyning til dørtelefoner.

Vi har mange bolig- og ejendomsselskaber blandt vores faste kunder, og vi udfører alle former for vedligeholdelse af el-installationer – både inden i og uden for de enkelte lejligheder. Vi opfører også nye installationer, f.eks. ved ombygning eller renovering, og vi indgår gerne som sparringspartner og yder rådgivning om de rigtige materialer, hvis I skal have etableret nye anlæg.

Ydermere er vi medlem af Tekniq garantiordning.

Leder du i stedet efter:
 

– ABV – Automatiske brandvinduer

– ABDL – Automatisk branddørslukning 

Døgnvagten er altid klar
Hvis du har brug for akut hjælp uden for almindelig arbejdstid, kan du altid ringe til vores døgnvagt.

  Bedøm os

  Energibesparende løsninger

  Der er stor efterspørgsel på rådgivning om energibesparende el-løsninger blandt bolig- og ejendomsselskaber. Vi har specialiseret os i netop dette, og vi vejleder vores faste kunder i, hvad de kan gøre for at spare energi. F.eks. kan vi installere energibesparende løsninger. På dette område er der mange muligheder, og vi finder den bedste og mest energirigtige løsning i samarbejde med jer.

  Har I større bygninger med lejligheder fordelt på flere etager, giver det tryghed, at der er kontrol med, hvem der kommer og går i ejendommen. Vi anbefaler derfor installation af dørtelefoner, som fungerer sådan, at beboerne kan låse døren op fra deres lejligheder. Vi sætter dørtelefonerne op og vedligeholder dem løbende. Her er der også mange muligheder, og vi tilpasser løsningen efter jeres behov.

  Har I brug for at få en fast elektriker til at efterse de eksisterende el-installationer i jeres bygninger? Eller til at etablere nye – måske i forbindelse med ombygning eller renovering? Så ring til os og få en uforpligtende samtale om, hvordan vi bedst kan hjælpe jer.

  Ydermere er vi godkendt installatør hos Tekniq.

  1 %
  Tilfredshedsgaranti
  1
  Medarbejdere
  1 /7
  døgnvagt
  1
  Års erfaring

  Fokus på samarbejde og rådgivning

  Vi prioriterer et tæt samarbejde med vores kunder, og vores medarbejdere hjælper dig hele vejen fra rådgivning og projektering til projektledelse og energivejledning.

  Shopping Basket