AIA anlæg

VI SERVICERER BÅDE PRIVAT OG ERHVERV

AIA anlæg - Automatisk indbrudsalarm

Tyveri er et alvorligt problem hos både virksomheder og private. Det er derfor vigtigt at sikre området eller bygningen, helst med forskellige alamsystemer. En del af dette, er den automatiske indbrudsalarm, også kaldet AIA anlæg.

Et AIA anlæg (automatisk indbrudsalarm) er konstrueret til at registrere, hvis nogen trænger ind på et overvåget område eller i en overvåget bygning.

Et AIA-anlæg er derfor ikke en indbrudssikring, men en form for overvågning, der giver signal ved indbrud og kan sende besked videre til ejeren, en vagt eller politiet.

Hos Multi-Tech har vi erfaring i at installere AIA anlæg. Mulighederne er mange, og vi skræddersyer en løsning, så den passer til dit behov.

Leder du i stedet efter:
 

– ABV – Automatiske brandvinduer

– ABDL – Automatisk branddørslukning  

Døgnvagten er altid klar
Hvis du har brug for akut hjælp uden for almindelig arbejdstid, kan du altid ringe til vores døgnvagt.

  Bedøm os

  Vi er certificeret ISO 9001:2008

  Vi er certificeret efter standard ISO 9001:2008.
  Vi installerer små og store AIA anlæg hos både virksomheder og private.
  Vi benytter os af forskellige centraltyper for at imødekomme de forskellige behov, der kan være hos kunden.

  Vil du også gerne sikre dig selv eller din virksomhed, og er du blevet nysgerrig på fordelene ved et skræddersyet AIA anlæg?

  Kontakt os i dag og lad en af vores kompetente medarbejdere gennemse området eller bygningen. Vi vil herefter komme med en anbefaling til type af AIA anlæg, og installeringen kan påbegyndes. Lige meget, om du vælger en større eller en mindre løsning, kan vores medarbejdere hjælpe dig. Er der problemer efter installeringen, er vi klar til at rykke ud.

  Tryghed er vigtigt og vi engagerer os i din tryghed.

  1 %
  Tilfredshedsgaranti
  1
  Medarbejdere
  1 /7
  døgnvagt
  1
  Års erfaring

  Fokus på samarbejde og rådgivning

  Vi prioriterer et tæt samarbejde med vores kunder, og vores medarbejdere hjælper dig hele vejen fra rådgivning og projektering til projektledelse og energivejledning.

  Shopping Basket