AIA Anlæg

Vi servicerer både privat og erhverv

AIA Anlæg - Automatisk indbrudsalarm

Tyveri er et alvorligt problem hos både virksomheder og private. Det er derfor vigtigt at sikre området eller bygningen, helst med forskellige alamsystemer. En del af dette, er den automatiske indbrudsalarm, også kaldet AIA anlæg.

Et AIA anlæg (automatisk indbrudsalarm) er konstrueret til at registrere, hvis nogen trænger ind på et overvåget område eller i en overvåget bygning.

Et AIA-anlæg er derfor ikke en indbrudssikring, men en form for overvågning, der giver signal ved indbrud og kan sende besked videre til ejeren, en vagt eller politiet.

Hos Multi-Tech har vi erfaring i at installere AIA alarm. Mulighederne er mange, og vi skræddersyer en løsning, så den passer til dit behov.

Ydermere er vi medlem af Tekniq garantiordning.

Nogle spørgsmål?


  Vi vender tilbage på din henvendelse indenfor 24 timer.

  Bedøm os

  Døgnvagten er altid klar

  Hvis du har brug for akut hjælp uden for almindelig arbejdstid, kan du altid ringe til vores døgnvagt.

  Vi er certificeret ISO 9001:2008

  Vi er certificeret efter standard ISO 9001:2008.
  Vi installerer små og store AIA anlæg hos både virksomheder og private.
  Vi benytter os af forskellige centraltyper for at imødekomme de forskellige behov, der kan være hos kunden.

  Vil du også gerne sikre dig selv eller din virksomhed, og er du blevet nysgerrig på fordelene ved et skræddersyet AIA alarm?

  Kontakt os i dag og lad en af vores kompetente medarbejdere gennemse området eller bygningen. Vi vil herefter komme med en anbefaling til type af AIA alarm, og installeringen kan påbegyndes. Lige meget, om du vælger en større eller en mindre løsning, kan vores medarbejdere hjælpe dig. Er der problemer efter installeringen, er vi klar til at rykke ud.

  Tryghed er vigtigt og vi engagerer os i din tryghed.

  Anmeldelser

  Facebook

  ★★★★★

  Meget tilfreds kunde

  Jeg har haft Multi-tech til at give tilbud på en ny el-tavle og fik hurtig et prisoverslag, hvilke var meget rimeligt. Under 1 uge efter havde de været og sætten den op og der var ryddet op efter jobbet. De får bestemt min varmeste anbefalinger 👍🏻 så meget tilfreds kunde her
  Birgitta
  via Facebook

  ★★★★★

  Hurtig hjælp

  Stor service og hurtig hjælp! Tak – min lampe lyser perfekt igen!
  Hanne
  via Facebook

  ★★★★★

  Kan varmt anbefale

  Vi har lige brugt Multi-Tech A/S for udskiftning af gruppetavle samt DIV. Elarbejder, det er en ren 10 for ydelse og service, så skal du have udskiftet dit strøm kan vi varmt anbefale dem
  René
  via Facebook
  Trustpilot

  ★★★★★

  Fantastisk service

  Har gjort brug af dem to gange. Første gang skulle jeg have strøm i kolonihaven og det klarede de fantastisk. Flot arbejde og præcis som aftalt. Anden gang skulle jeg akut bruge strøm udvendigt på huset og fra jeg ringede til det var ordnet gik der ca 4 timer, det var rigtig pænt arbejde, imponerende at det kan ordnes så hurtigt på en fredag. Ved begge opgaver var der god kontakt og opfølgning. Vil selv bruge dem igen når der skal laves noget og kan også anbefales til andre.
  Mads
  via Trustpilot

  ★★★★★

  Kan varmt anbefales

  Har fået installeret el i dag af en meget høflig og hjælpsom mand fra Multi-Tech Kalundborg, jeg har lige fra jeg bestilte opgaven fået en rigtig god behandling. Jeg kan varmt anbefale dette firma. TUSIND TAK.
  Sanna
  via Trustpilot

  ★★★★★

  Super service

  Havde en rigtig god oplevelse med Multi-Tech. Hurtig betjening, kompetente medarbejdere og super service. Kan varmt anbefales.
  Mikkel
  via Trustpilot

  Få et tilbud til næste projekt