ABV

Vi servicerer både privat og erhverv

ABV - Automatisk brandventilation

Brand i din virksomhed eller institution kan være et alvorligt problem, som kan medføre stor skade på dine medarbejdere, dine værdier og andet materiel. Faktisk kan du gøre slukningsarbejdet nemmere samt mindske skaderne via et ABV anlæg: automatiske brandvinduer. Ved brand, er det ofte ikke ilden, der forbrænder, men faktisk røgen, der forgifter. Det er derfor yderst vigtigt, hurtigst muligt, at få røgen ud af bygningen. Dette kan gøres ved installation af automatiske brandvinduer, også kaldet ABV. Ved automatiske brandvinduer, åbnes bestemte vinduer i bygningen, leder røgen ud og sørger derved for, at flugtveje samt adgangsveje for brandvæsenet er røgfrie. Ydermere mindsker det risikoen for overtænding samt reducerer røg- og brandudbredelsen. Automatiske brandvinduer kan enten åbnes manuelt eller være en del af et større ABA-anlæg sammen med automatiske branddøre. Ved at sammensætte et system med både automatisk brandalarm, automatisk branddørslukning og automatiske brandvinduer, skaber du det bedste udgangspunkt for at minimere skaderne ved brand. Ydermere er vi medlem af Tekniq garantiordning.

Nogle spørgsmål?


  Vi vender tilbage på din henvendelse indenfor 24 timer.

  Bedøm os

  Døgnvagten er altid klar

  Hvis du har brug for akut hjælp uden for almindelig arbejdstid, kan du altid ringe til vores døgnvagt.

  Energibesparende løsninger

  Kontakt os i dag og lad en af vores kompetente medarbejdere gennemse bygningen. Vi vil herefter komme med en anbefaling til type af ABV-anlæg, og installering kan påbegyndes. Lige meget, hvilken løsning du vælger, kan vores medarbejdere hjælpe dig. Er der problemer efter installering, er vi klar til at rykke ud.

  Vi har 15 års erfaring, så du kan stole på at vi ved hvad der skal til for at sikre dig og din virksomhed.

  Anmeldelser

  Facebook

  ★★★★★

  Meget tilfreds kunde

  Jeg har haft Multi-tech til at give tilbud på en ny el-tavle og fik hurtig et prisoverslag, hvilke var meget rimeligt. Under 1 uge efter havde de været og sætten den op og der var ryddet op efter jobbet. De får bestemt min varmeste anbefalinger 👍🏻 så meget tilfreds kunde her
  Birgitta
  via Facebook

  ★★★★★

  Hurtig hjælp

  Stor service og hurtig hjælp! Tak – min lampe lyser perfekt igen!
  Hanne
  via Facebook

  ★★★★★

  Kan varmt anbefale

  Vi har lige brugt Multi-Tech A/S for udskiftning af gruppetavle samt DIV. Elarbejder, det er en ren 10 for ydelse og service, så skal du have udskiftet dit strøm kan vi varmt anbefale dem
  René
  via Facebook
  Trustpilot

  ★★★★★

  Fantastisk service

  Har gjort brug af dem to gange. Første gang skulle jeg have strøm i kolonihaven og det klarede de fantastisk. Flot arbejde og præcis som aftalt. Anden gang skulle jeg akut bruge strøm udvendigt på huset og fra jeg ringede til det var ordnet gik der ca 4 timer, det var rigtig pænt arbejde, imponerende at det kan ordnes så hurtigt på en fredag. Ved begge opgaver var der god kontakt og opfølgning. Vil selv bruge dem igen når der skal laves noget og kan også anbefales til andre.
  Mads
  via Trustpilot

  ★★★★★

  Kan varmt anbefales

  Har fået installeret el i dag af en meget høflig og hjælpsom mand fra Multi-Tech Kalundborg, jeg har lige fra jeg bestilte opgaven fået en rigtig god behandling. Jeg kan varmt anbefale dette firma. TUSIND TAK.
  Sanna
  via Trustpilot

  ★★★★★

  Super service

  Havde en rigtig god oplevelse med Multi-Tech. Hurtig betjening, kompetente medarbejdere og super service. Kan varmt anbefales.
  Mikkel
  via Trustpilot

  Få et tilbud til næste projekt