ABV

VI SERVICERER BÅDE PRIVAT OG ERHVERV

ABV - automatiske brandvinduer

Brand i din virksomhed eller institution kan være et alvorligt problem, som kan medføre stor skade på dine medarbejdere, dine værdier og andet materiel. Faktisk kan du gøre slukningsarbejdet nemmere samt mindske skaderne via automatiske brandvinduer.

Ved brand, er det ofte ikke ilden, der forbrænder, men faktisk røgen, der forgifter. Det er derfor yderst vigtigt, hurtigst muligt, at få røgen ud af bygningen.

Dette kan gøres ved installation af automatiske brandvinduer, også kaldet ABV. Ved automatiske brandvinduer, åbnes bestemte vinduer i bygningen, leder røgen ud og sørger derved for, at flugtveje samt adgangsveje for brandvæsenet er røgfrie. Ydermere mindsker det risikoen for overtænding samt reducerer røg- og brandudbredelsen.

Automatiske brandvinduer kan enten åbnes manuelt eller være en del af et større ABA-anlæg sammen med automatiske branddøre. Ved at sammensætte et system med både automatisk brandalarm, automatisk branddørslukning og automatiske brandvinduer, skaber du det bedste udgangspunkt for at minimere skaderne ved brand.

Ydermere er vi godkendt installatør af Tekniq.

Døgnvagten er altid klar
Hvis du har brug for akut hjælp uden for almindelig arbejdstid, kan du altid ringe til vores døgnvagt.

  Bedøm os

  Få hjælp og rådgivning til rette valg af ABV

  Kontakt os i dag og lad en af vores kompetente medarbejdere gennemse bygningen. Vi vil herefter komme med en anbefaling til type af ABV-anlæg, og installering kan påbegyndes. Lige meget, hvilken løsning du vælger, kan vores medarbejdere hjælpe dig. Er der problemer efter installering, er vi klar til at rykke ud.

  Vi har 15 års erfaring, så du kan stole på at vi ved hvad der skal til for at sikre dig og din virksomhed. 

  1 %
  Tilfredshedsgaranti
  1
  Medarbejdere
  1 /7
  døgnvagt
  1
  Års erfaring

  Fokus på samarbejde og rådgivning

  Vi prioriterer et tæt samarbejde med vores kunder, og vores medarbejdere hjælper dig hele vejen fra rådgivning og projektering til projektledelse og energivejledning.

  Shopping Basket