Abdl Anlæg

Vi servicerer både privat og erhverv

ABDL Anlæg - Automatisk branddørslukning

Brand i din virksomhed eller institution kan være et alvorligt problem, som kan medføre stor skade på dine medarbejdere, dine værdier og andet materiel. Dette er faktisk nemt at undgå med et ABDL anlæg – automatisk branddørslukning.

Med automatisk branddørslukning, også kaldet ABDL anlæg, kan du minimere skaderne ved brand i din bygning. Ved signal fra din automatiske brandalarm, vil der blive åbnet og lukket døre på strategiske steder i bygningen, så branden ikke kan sprede sig og flugtvejene står åbne.

Dørene er solide og lukker tæt til dørkarmen, så intet kommer igennem, heller ikke røg, som kan gøre større skade, end de fleste tror.

Ydermere er vi medlem af Tekniq garantiordning.

 

Nogle spørgsmål?


  Vi vender tilbage på din henvendelse indenfor 24 timer.

  Bedøm os

  Døgnvagten er altid klar

  Hvis du har brug for akut hjælp uden for almindelig arbejdstid, kan du altid ringe til vores døgnvagt.

  Vi har erfaring i ABDL anlæg

  Hos Multi-Tech er vi certificeret efter standard ISO 9001:2008 og vi kan både installere et ABDL anlæg i samarbejde med en automatisk brandalarm eller som et stand-alone anlæg.

  Ved samarbejde med et ABA-anlæg, vil varslingen om branden samt kontrol af flugtvejene blive styret af den automatiske brandalarm. Ved et stand-alone anlæg, vil der typisk være røgalarmer på begge sider af branddøren, som lukker automatisk og stopper brandens spredning.

  Er du blevet nysgerrig på et ABDL system og hvad teknikken kan gøre for din brandsikkerhed?

  Kontakt os i dag og lad en af vores kompetente medarbejdere gennemse bygningen. Vi vil herefter komme med en anbefaling til type af anlæg, og installeringen kan påbegyndes. Lige meget, om du vælger en løsning med eller uden ABA anlæg, kan vores medarbejdere hjælpe dig.

  Er der problemer efter installeringen, er vi klar til at rykke ud.

  Anmeldelser

  Facebook

  ★★★★★

  Meget tilfreds kunde

  Jeg har haft Multi-tech til at give tilbud på en ny el-tavle og fik hurtig et prisoverslag, hvilke var meget rimeligt. Under 1 uge efter havde de været og sætten den op og der var ryddet op efter jobbet. De får bestemt min varmeste anbefalinger 👍🏻 så meget tilfreds kunde her
  Birgitta
  via Facebook

  ★★★★★

  Hurtig hjælp

  Stor service og hurtig hjælp! Tak – min lampe lyser perfekt igen!
  Hanne
  via Facebook

  ★★★★★

  Kan varmt anbefale

  Vi har lige brugt Multi-Tech A/S for udskiftning af gruppetavle samt DIV. Elarbejder, det er en ren 10 for ydelse og service, så skal du have udskiftet dit strøm kan vi varmt anbefale dem
  René
  via Facebook
  Trustpilot

  ★★★★★

  Fantastisk service

  Har gjort brug af dem to gange. Første gang skulle jeg have strøm i kolonihaven og det klarede de fantastisk. Flot arbejde og præcis som aftalt. Anden gang skulle jeg akut bruge strøm udvendigt på huset og fra jeg ringede til det var ordnet gik der ca 4 timer, det var rigtig pænt arbejde, imponerende at det kan ordnes så hurtigt på en fredag. Ved begge opgaver var der god kontakt og opfølgning. Vil selv bruge dem igen når der skal laves noget og kan også anbefales til andre.
  Mads
  via Trustpilot

  ★★★★★

  Kan varmt anbefales

  Har fået installeret el i dag af en meget høflig og hjælpsom mand fra Multi-Tech Kalundborg, jeg har lige fra jeg bestilte opgaven fået en rigtig god behandling. Jeg kan varmt anbefale dette firma. TUSIND TAK.
  Sanna
  via Trustpilot

  ★★★★★

  Super service

  Havde en rigtig god oplevelse med Multi-Tech. Hurtig betjening, kompetente medarbejdere og super service. Kan varmt anbefales.
  Mikkel
  via Trustpilot

  Få et tilbud til næste projekt