ABA Anlæg

Vi servicerer både privat og erhverv

Aba anlæg - Automatisk brandalarm

Brand i din virksomhed eller institution kan være et alvorligt problem, som kan medføre stor skade på dine medarbejdere, dine værdier og andet materiel. Dette er faktisk nemt at undgå med en automatisk brandalarm – ABA anlæg.

En normal brandalarm slår alarm ved varme og ved røg og laver en høj lyd, som alle kan høre. Dette er jo i sig selv fint, men ikke helt godt nok ved tidligere indikatorer på brand eller når virksomheden er lukket.

Med en automatisk brandalarm, kan du hurtigt advare personalet, så alle kommer ud samt alarmere brandvæsenet, så branden hurtigt bliver slukket.

Ydermere kan man indstille den ABA anlægget til at overvåge bestemte maskiner eller installationer, hvor der er særlig risiko for brand. På den måde bliver man alarmeret, hvis disse temperaturer overstiges, og man kan tage branden i opløbet.

Ydermere er vi medlem af Tekniq garantiordning.

Nogle spørgsmål?


  Vi vender tilbage på din henvendelse indenfor 24 timer.

  Bedøm os

  Døgnvagten er altid klar

  Hvis du har brug for akut hjælp uden for almindelig arbejdstid, kan du altid ringe til vores døgnvagt.

  Vi har stor erfaring i ABA anlæg

  Hos Multi-Tech har vi erfaring i at installere automatiske brandalarmer. Vi installerer ABA anlæg hos virksomheder, på skoler, plejehjem samt andre institutioner, hvor brandmyndighederne kræver det.

  Vi er certificeret efter standard ISO 9001:2008, og er godkendt i flere centraltyper.

  Vil du også højne sikkerheden i tilfælde af brand i din virksomhed eller institution, og ser du et ABA anlæg som en mulighed?

  Kontakt os i dag og lad en af vores kompetente medarbejdere hjælpe dig med dit valg samt installationen af dit nye anlæg.

  Anmeldelser

  Facebook

  ★★★★★

  Meget tilfreds kunde

  Jeg har haft Multi-tech til at give tilbud på en ny el-tavle og fik hurtig et prisoverslag, hvilke var meget rimeligt. Under 1 uge efter havde de været og sætten den op og der var ryddet op efter jobbet. De får bestemt min varmeste anbefalinger 👍🏻 så meget tilfreds kunde her
  Birgitta
  via Facebook

  ★★★★★

  Hurtig hjælp

  Stor service og hurtig hjælp! Tak – min lampe lyser perfekt igen!
  Hanne
  via Facebook

  ★★★★★

  Kan varmt anbefale

  Vi har lige brugt Multi-Tech A/S for udskiftning af gruppetavle samt DIV. Elarbejder, det er en ren 10 for ydelse og service, så skal du have udskiftet dit strøm kan vi varmt anbefale dem
  René
  via Facebook
  Trustpilot

  ★★★★★

  Fantastisk service

  Har gjort brug af dem to gange. Første gang skulle jeg have strøm i kolonihaven og det klarede de fantastisk. Flot arbejde og præcis som aftalt. Anden gang skulle jeg akut bruge strøm udvendigt på huset og fra jeg ringede til det var ordnet gik der ca 4 timer, det var rigtig pænt arbejde, imponerende at det kan ordnes så hurtigt på en fredag. Ved begge opgaver var der god kontakt og opfølgning. Vil selv bruge dem igen når der skal laves noget og kan også anbefales til andre.
  Mads
  via Trustpilot

  ★★★★★

  Kan varmt anbefales

  Har fået installeret el i dag af en meget høflig og hjælpsom mand fra Multi-Tech Kalundborg, jeg har lige fra jeg bestilte opgaven fået en rigtig god behandling. Jeg kan varmt anbefale dette firma. TUSIND TAK.
  Sanna
  via Trustpilot

  ★★★★★

  Super service

  Havde en rigtig god oplevelse med Multi-Tech. Hurtig betjening, kompetente medarbejdere og super service. Kan varmt anbefales.
  Mikkel
  via Trustpilot

  Få et tilbud til næste projekt