ABA Anlæg

VI SERVICERER BÅDE PRIVAT OG ERHVERV

ABA Anlæg - Automatisk brandalarm

Brand i din virksomhed eller institution kan være et alvorligt problem, som kan medføre stor skade på dine medarbejdere, dine værdier og andet materiel. Dette er faktisk nemt at undgå med en automatisk brandalarm – ABA anlæg.

En normal brandalarm slår alarm ved varme og ved røg og laver en høj lyd, som alle kan høre. Dette er jo i sig selv fint, men ikke helt godt nok ved tidligere indikatorer på brand eller når virksomheden er lukket.

Med en automatisk brandalarm, kan du hurtigt advare personalet, så alle kommer ud samt alarmere brandvæsenet, så branden hurtigt bliver slukket.

Ydermere kan man indstille den ABA anlægget til at overvåge bestemte maskiner eller installationer, hvor der er særlig risiko for brand. På den måde bliver man alarmeret, hvis disse temperaturer overstiges, og man kan tage branden i opløbet.

Døgnvagten er altid klar
Hvis du har brug for akut hjælp uden for almindelig arbejdstid, kan du altid ringe til vores døgnvagt.

  Bedøm os

  Vi har stor erfaring i ABA anlæg

  Hos Multi-Tech har vi erfaring i at installere automatiske brandalarmer. Vi installerer ABA anlæg hos virksomheder, på skoler, plejehjem samt andre institutioner, hvor brandmyndighederne kræver det.

  Vi er certificeret efter standard ISO 9001:2008, og er godkendt i flere centraltyper.

  Vil du også højne sikkerheden i tilfælde af brand i din virksomhed eller institution, og ser du et ABA anlæg som en mulighed?

  Kontakt os i dag og lad en af vores kompetente medarbejdere hjælpe dig med dit valg samt installationen af dit nye anlæg.

  1 %
  Tilfredshedsgaranti
  1
  Medarbejdere
  1 /7
  døgnvagt
  1
  Års erfaring

  Fokus på samarbejde og rådgivning

  Vi prioriterer et tæt samarbejde med vores kunder, og vores medarbejdere hjælper dig hele vejen fra rådgivning og projektering til projektledelse og energivejledning.